طرز تهیه سس پستو

سس پستو” یک سس پاستای ایتالیایی که بسیار معروف و مناسب گیاه خواران است. می توان آن را برای مدتی در یخچال نگهداری نمود.

سس پستو

مواد لازم برای تهیه سس پستو

  • ۲ مشت ریحان تازه
  • ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان
  • دو حبه سیر
  • ۴ الی ۵ عدد گردو
  • نمک به مقدار لازم

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کربن فعال Michael نمونه سوالات تخصصی دبیر زیست شناسی 97-98-99 انتشارات لوح سبز bestsites کارگزاری بورس ایران دانستني شرکت نفت فلات سهند Hector