انواع ته دیگ برنج

۱. ته دیگ برنج با کدو سبز 

نوعی ته دیگ برنج وجود دارد که با کدو سبز درست شده و شیرین است. این ته دیگ از جمله ته دیگ‌های محبوب در شهر دامغان است و برای پلو‌های مخلوط مانند رشته پلو، عدس پلو و سبزی پلو کاربرد دارد.

دستور تهیه

  1. کدو را شسته، پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای یا طولی برش دهید. دقت کنید ضخامت برش‌ها یکسان بوده و زیاد نازک نباشد، چون کدو زود می‌سوزد؛ بنابراین ضخامت برش‌های کدو را کمتر از ۵-۴ میلی متر در نظر نگیرید.
  2. ته قابلمه‌ای که بهتر است از جنس تفلون نچسب باشد، چند قاشق روغن ریخته و اجازه دهید روی حرارت ملایم داغ شود، سپس کدو‌ها را در روغن بچینید.
  3. روی کدوها مقداری شکر، دارچین و گرد غوره بپاشید و سپس برنج آبکش را روی آن بریزید.
  4. پس از دم کشیدن برنج، برای سرو ابتدا آن را با احتیاط در دیس بکشید طوریکه کفگیر باعث له شدن کدو‌های ته دیگ نشود، سپس ته دیگ را روی برنج قرار دهید. 

ته دیگ برنج با کدو سبز

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

چونه ی چالدار يادگيري اصول کود کامل خوش نشین (خرمالوی یاد سابق ^_^) فیلم-اهنگ-سریال گزارش فصلی Zach